maandag 19 maart 2018

Babylon fitness den haag

Fitness Avenue is de sfeervolle en persoonlijke sportschool in Den Haag, naast Centraal Station in New Babylon. Personal Trainers, Live DJ's, Coaching, CafĂ© . VergelijkbaarVertaal deze paginaEr is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. PLEZIERIG sporten in een ruim opgezette club met een prettige sfeer; COMPLEET AANBOD: ook jouw type fitnesstraining . Health Works Fitness Den Haag op de 2e etage van New Babylon heeft een nieuw rooster bomvol groepslessen.


Met 3x per week Bootcamp in de buitenlucht! Health Works Fitness Den Haag, Den Haag.

Anders dan andere fitness clubs in Den Haag. Bezoek onze sportschool en wordt vandaag nog lid. Alle groepslessen, roosters en tijden en informatie over Healthcity Den Haag Grote Marktstraat. Fitnesscentra en sportscholen in Den Haag.


SportCity is een sfeervol fitnesscentrum in Rijswijk met vriendelijk en. Health Works Fitness zit in het New Babylon gebouw en dan op de 2e . Ben jij altijd bang voor het gevoel dat je opgesloten zit als je gaat floaten? Probeer dan eens een zogenaamde “floatroom” bij Floatcenter Babylon in Den Haag.


New Babylon is sinds een paar jaar een 'landmark' in de Haagse skyline.

In dit luxe complex vind je ook Fitness Avenue. Tot voor kort was deze club bekend als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts