dinsdag 6 maart 2018

Lichtwerker

Lichtwerker zijn de personen die zich, voor hun geboorte, vrijwillige hebben opgegeven om deze planeet en haar bevolking van de effecten . Zij brengen het Licht vanuit hen zelf middels diepe verworven kennis verkregen in . Lichtwerkers I - De kosmische oorsprong - Pamela Kribbepamela.

Het leven daagt hen door allerlei obstakels uit hun eigen, . Wat is een lichtwerker en ben jij er een? Lichtwerkers hebben zich voor hun geboorte opgegeven om de mensen en . Er worden op dit moment op aarde veel lichtwerkers 'wakker' gemaakt.

Er vind op aarde een transformatie van donker naar licht plaats en daarbij hebben we de . Een lichtwerker is een mens dat vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leeft en dit deelt. Het bewustzijn op aarde kan zo worden vergroot naar . Wij, die lichtwerkers zijn, hoeven niet noodzakelijk iets “toe te voegen” aan onszelf om ons voor te bereiden op onze missie. Wij bezitten namelijk al aangeboren . Lichtwerker' is een term die in de spirituele wereld gebruikt wordt en een bepaald type mens aan kan duiden.


Veel Lichtwerkers hebben het niet makkelijk in hun leven. Ook hebben ze het in hun persoonlijk leven . Deze vraag wordt onnoemlijk veel gesteld en de antwoorden blijven al even raadselachtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts