vrijdag 9 maart 2018

Center parcs zwembad

Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Elk Center Parcs vakantiepark heeft een zwembad.

De Aqua Mundo is niet zomaar een zwembad. Op elk vakantiepark is dit zwemparadijs anders en uniek! Uniek aan dit zwembad: Turbo Twister: 1meter topsnelheid in een rubberband; Race van de wildwaterbaan; Kinder-doe-bad voor de kleintjes; Surfen op de . Uniek aan dit zwembad: Wildwaterbaan; Kinder-doe-bad voor de kleintjes; Kinder Duik Introductie; Duik introductie voor volwassenen; Leven in Zee-bad .

Verblijft u niet op Het Heijderbos, maar wilt u toch een dagje komen zwemmen? Dat kan in ons subtropisch zwembad Aqua Mundo. Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad.


Per kinderen moet er minimaal begeleider aanwezig zijn in het zwembad. Een dagje zwemmen bij Center Parcs Port Zélande is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Uniek aan dit zwembad: Race van de wildwaterbaan . Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Huttenheugte is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht!


Een overzicht van alle subtropische zwembaden. Voor een dagje weg in een subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig om te reserveren.

Zwemmen is altijd leuk, zeker bij Center Parcs. In de Aqua Mundo genieten groot en klein van de verschillende faciliteiten die deze tropische zwembaden te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts