woensdag 21 maart 2018

Boksen hilversum

Welkom bij Boksclub Old School, Wij zijn een boksclub in Hilversum voor jong en oud die gericht is op het verkrijgen van een goede conditie met bokstechniek. Dojo Burning Heart Franciscusweg 312SL Hilversum Btw nr 1707. Van Hellemond Sport geeft kickbokslessen aan jong en oud.

Wil jij kennismaken met een Gratis Proefweek Kickboksen? Veteranen les (Reinier Kolman) Low impact - Conditie en met een goed gevoel weer naar huis. Kickbox lessen in Hilversum bij dojo Sacha Mezieres Gym, de meest sportieve en.


Dé sportschool in Hilversum voor Kickboksen en Zaktraining voor jong en ou bekend.

Kickboksen - Boksen - Zaktraining - Wedstrijdtraining - Techniek . Erik Ouwerkerk een sportschool begonnen was, Boxing Gym Hilversum. Kickboksen is zowel een mentale als fysieke training. In elke les worden je grenzen weer een beetje verder verleg waardoor het voelt als een overwinning op . De Hilversumse Boksclub Burning Heart is één van de recente leden van de Boksbond die met nieuw elan de passie voor boksen predikt.


Boksen is een vechtsport waarbij alleen met de bokshandschoenen stoten op de tegenstander geplaatst mogen worden. Boksen is een jurysport, dus de jury .

Twight Personal Trinaing – Hilversum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts