dinsdag 13 maart 2018

Damwoude gemeente

Met elkaar, dynamisch, open, ondernemen ambitieus, sportief, warm en persoonlijk. Dat is waar het bij de gemeente Dantumadiel om draait. Let op: avondopenstelling geldt alleen voor de .

Postadres bestuur gemeente Dantumadiel: Postbus 2 91ZG Damwâld Algemeen telefoonnummer: (0519) 88. Damwoude (officieel, Fries: Damwâld) is een dorp in de gemeente Dantumadeel in het noordoosten van de Nederlandse provincie Friesland. Adresgegevens en openingstijden milieustraat Damwoude. De openingstijden van Gemeente Dantumadiel Hynsteblom in Damwald vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Gemeente .

Welkom bij de doopsgezinde gemeente van Damwoude, een kring van mensen die samen vorm en inhoud willen geven aan ons verlangen naar . Als u geen mogelijkheden heeft om gebruik te maken van de digitale inschrijfmogelijkheid kunt u zich tijdens openingstijden melden in het gemeentehuis van . Zo kun je uitgebreid lezen over onze drijfveren, maar kun je ook meegenieten van recente diensten of activiteiten binnen de gemeente. Dé Startpagina van Dantumadiel: de beste links over de Gemeente Dantumadiel, bij Dokkum, Friesland.

Hervormde gemeente Vriezenveen, Aakerk te Aadorp. Protestantse gemeente Aagtekerke, Dorpskerk te Aagtekerke. In Damwoude is de Christelijke Gereformeerde Kerk een gemeente waarin de Schriftuurlijke-bevindelijke prediking 'als vanouds' gepredikt . Damwâld gemeentehuis en Hervormde kerk te Murmerwoude anno 1933. Dantumawoude en Murmerwoude, aanvankelijk onder de naam Damwoude. Bezoekadres Hynsteblom 91BR Damwâld.


In het Friese Damwoude (gemeente Dantumadeel, bij Dokkum) zijn bezoekers van een feesttent de nieuwjaarsnacht onwel geworden. Plangebieden De Mounetille en Romkelaan te Damwoude, gemeente Dantumadeel. Overview; Description; Data files (1).


In 20buiten gebruik toen de gemeente, met de naam De. De gereformeerde kerk vrijgemaakt te Damwoude hield eind maart op te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts