donderdag 5 maart 2015

Bach bloesem remedie

Kan je wel wat hulp gebruiken om je emoties te kunnen beheersen? Druk thuis én op je werk of ander RESCUE momentje? De bloesemremedie Walnut geeft steun bij al je voornemens en laat je trouw blijven aan jezelf.

Je leert je volledig toe te vertrouwen . Bach bloesem remedies brengen je emoties weer in balans. Bach bloesem therapie is een natuurlijke geneeswijze geschikt voor jong . Edward Bach (1886-1936) heeft de laatste vijf jaar van zijn leven besteed aan het zoeken naar een eenvoudige geneesmethode, zonder bijwerkingen, .

Het maken van Bach remedies is een mooi proces, het kan mensen helpen hun balans terug te vinden. De resultaten zijn echt verbluffen emoties die al jaren . De uitvinder van de Bach Bloesem Remedies is Edward Bach (1886-193 spreek uit betsj). Hij werd geboren in Moseley nabij Birmingham in Engeland. Bach Bloesem Remedies corrigeren negatieve emoties. Bach Flowers bestaan uit tincturen en Rescue Remedy als 1e hulp bij noodgevallen.


U krijgt bij uw bach-consult natuurlijk de uitleg hoe u de remedies dient te gebruiken. Maar voor diegene die er graag zelf mee aan de slag gaan, wat ik van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts