donderdag 12 maart 2015

Laco nuenen fitness

Vanaf januari is het eerste Feel Fit Center geopend in Nuenen. Laco sportcentrum Nuenen is omgebouwd tot een vernieuwd sportcentrum met een vernieuwd . Laco beheert in Nederland bijna veertig accommodaties met een gevarieerd aanbod.

Laco sportcentrum Nuenen is omgebouwd tot een vernieuwd sportcentrum . Bij de fitnessaccommodaties van Laco vind je een breed scala van activiteiten om sportief en verantwoord te werken aan de lichaam. Want daar vind je een breed aanbod aan fitnessactiviteiten voor jong en oud. Zoals individuele fitness, afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden.

Voordelig sporten (fitness en zwemmen) voor het hele gezin. Stel je eigen abonnement voordelig samen. Feel Fit Center is het sportcentrum in Nuenen. Naast zwemmen kun je bij ons ook terecht voor fitness. Er is een breed aanbod aan fitnessapparaten waarmee je . Want een zwemdiploma is het paspoort voor een leven lang veilig waterplezier.


Laco heeft voor de zwemlessen een uniek 10-stappenplan ontwikkeld. Met de Laco Glanerbrook Membercard kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Laco sport-en recreatiecentrum Glanerbrook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts