vrijdag 27 maart 2015

Boek yoga

Noorloos heeft een vaste column in Yoga Magazine. Lees dit boek, geniet van zijn verhalen, zijn lessen. Het beste van alle stromingen in een stijl.

Aan de hand van dit praktische werkboek kom je allerlei zaken omtrent yoga te weten, maar vooral leer je ermee hoe je regelmatig kunt oefenen om zo te . Met 'Strala Yoga' belooft Tara Stiles je niet alleen een geweldige workout, maar het. Dit boek maakt het mogelijk om op een praktische en speelse wijze . Ik ben dankbaar dat ik jou in mijn lessen mag hebben, en blij dat dit boek jou kan.

Het Nieuwe Yogaboek en de essentie van Anicha yoga. Iyengar beschrijft in zijn boek naast honderden asana's ook pranayama technieken en de achtergrond van yoga. Goede inleiding en naslagwerk voor wie serieus met (hatha) yoga bezig wil. De filosofie van Patanjali wordt kort samen gevat.


Yoga Dipika, Ashtanga Yoga oefenboek, Autobiografie van een yoga, Yoga Sutras van Patanjali, Wetenschap van de Ziel, Yama en Niyama. Zoeken: yoga, 74resultaten gevonden, pagina van 149. Dit Yoga boek is geschreven voor alle volwassenen die kinderen en jongeren (in de puberteit) opvoeden of begeleiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts