vrijdag 20 maart 2015

Halve balansbal

Fitness ball, Oefenbal, Gymbal, Fitness bal, Fysiobal,zitbal. Let op: €verzendkosten rubberen medicine bal details: medicine bal gemaakt van rubber u . Sport outdoor - Halve fitness bal.

Deze halve bal kan je super goed gebruiken tijdens je training omdat hij verschillende oefeningen lastiger maakt door het evenwicht te . Een Balansbal koop je eenvoudig online bij bol. Een fitnessbal is een handig trainingsattribuut om verschillende spiergroepen te trainen. Een ideaal trainingsmiddel voor thuisgebruik of de sportschool!

SP-GB-0SportPlus Halve bal met Blauw. Sport Plus Half bal met trekkoorden SP-GB-0Met de Half Ball van SportPlus kan je kracht, coördinatie en . Wil je een balansbal kopen om thuis mee te trainen of in de sportschool? Online Pro Trainer - Beenspieroefening met explosiviteit. Fitnessoefening voor Quadriceps, hamstrings. Wij hebben het grootste aanbod van gymballen, balansballen en Swiss-ballen.


Dit is een halve gymbal die niet weg kan rollen, maar waarop je wel de . Fitness_Cardio Yoga, Dans, Turnen - Toning weight ball 4g DOMYOS - Fitnessballen. Squat halve bal is een variatie op de squat.

Bij deze trainingsvorm wordt er extra inspanning gevraagd van de coördinatie en stabiliteit van de beenspieren, . Uitvoering Wisselsprong halve bal Wisselsprongen op halve balansbal is een variatie op de lunges. Deze oefening is specifiek om naast de kracht de . Bestaande uit een soort halve skippy bal met een platte onderkant. Waag jezelf aan deze gymbal-workouts voor een superstrak lijf. Het maakt namelijk niet uit welke move je op de bal maakt, je traint de.


Oefen en verbeter jouw voetbalvaardigheden met een mooie bal uit ons assortiment. Geef een voorzet naar je medespeler met een prachtige Puma of Adidas . Men noemt de Bosu bal ook wel de blauwe half bal. Dit komt natuurlijk omdat de bal slechts uit een halve bal bestaat. De Bosu ball is ideaal om je evenwicht . Styropor is een kunststof product met als eigenschappen licht van gewicht en waterafstotend.


Styropor wordt ook wel genoemd: Isimo, Isimi, piepschuim, . Halve bal PHILIPS Halve bal Voor drukknopinrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts