vrijdag 6 maart 2015

Gymbal 75 cm

Gymbal cm zitbal Grijs: deze hoogwaardig kwalitatieve fysiobal van Medi is zeer geschikt voor intensief gebruik. De gymbal heeft een diameter van cm en is anti-statisch waardoor stof niet wordt aangetrokken. Type sport: Fitness; Kleur: Grijs; Lengte: cm .

Een gymbal is het hulpmiddel om veilig en effectief je buikspieren te trainen. Je ziet deze artikelen behalve in de fitness . Tunturi Fitnessbal - cm - Inclusief pomp - Blauw. Avento Fitnessbal cm blauw 41VN-KOR.

Tunturi anti burst gymbal cm een opblaasbare gymbal van het merk tunturi voor intensief gebruik. Koop of Verkoop gymbal cm op Marktplaats. Gymbal cm - De universele fitness bal cm is gemaakt van niet-krakend en duurzaam PVC van hoge sterkte met 6kg laadvermogen en . De klassieke gymbal cm voor alle toepassingen bij therapie, gymnastiek, sport, en te gebruiken als zitbal. Alprovi heeft een breed assortiment gymballen in .

Opblaasbaar model fitnessbal, inclusief pomp. Verkrijgbaar in verschillende maten. Om te bepalen welke maat het beste bij u past . De Body-Solid Stability Gymbal geeft je een eenvoudige en effectieve manier om met je core en je stabiliteit bezig te zijn. Deze Tunturi Gymball heeft een diameter van cm.


Waar kun je het beste een Schildkrot Fitness Schildkrot - Fitbal - Gymbal Cm kopen? De Gymbal van het merk Avento is uitermate geschikt voor het trainen van uw. De bal heeft een diameter van 75cm en is daardoor voornamelijk geschikt voor . Met lucht oppompbare GYM bal van centimeter diameter in de kleur rood.


De cm is een middelgrote maat en dus geschikt voor volwassenen maar niet . Rucanor gymbal cEen gymbal van PVC met een diameter van cm. Inclusief een ventiel en een afsluitplug. Deze bal is geschikt voor lichaamslengte . Balance - Tunturi gymbal cm opblaasbaar, incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts