woensdag 4 maart 2015

Zwembad goes korting

Omnium staat voor een tropische beleving. Naast het Tropisch bos, biedt het zwembad een hele dag zwemplezier. Dompel je onder in de sfeer en gezelligheid van het Zeeuwse dorp Goes en spring er zeker ook eens in het zwembad. Geniet in het Zeeuwse Goes van een frisse duik in het zwembad.


Kom lekker met de hele familie of laat je kids zwemlessen volgen zodat ze met een . Het subtropisch zwembad is dagelijks geopend vanaf 10. De leukste zwembaden in Goes en omgeving.

Betaal niet te veel voor Sportpunt Zeeland in Goes en profiteer van korting! Klik om de korting voor Sportpunt Zeeland en voor andere uitjes in Goes te bekijken. Zwembad in Goes, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin Zwembad . Subtropisch zwembad en Tropische plantenwereld; Voor de hele familie een dag. Recreatiegebied Hollandsche Hoeve centrum van Goes.


Zeelandpas-arrangement met toegang tot het zwembad of het tropisch bos en een softijsje. Kom dan zwemmen en sporten bij Omnium in Goes. Een tropische beleving in Omniuzwembad en tropisch bos .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts