maandag 9 maart 2015

Staltegels

Deze staltegels zijn mtr bij mtr . Uw paard brengt waarschijnlijk aardig wat tijd door in de stal. Het is daarom dus belangrijk dat de paardenstal een veilige en comfortabele plek is.

Voor de paardenbranche heeft de MI-Groep staltegels in haar assortiment. Zowel de staltegel, klinkermat, H-klinker worden toegepast in stallen, paardenboxen, . Paarden zetten er graag hun beste beentje op voor. En de ruiters verwennen hun viervoeters er met alle plezier mee.

De robuuste en vocht doorlatende matten . Bosrubber is hoofddealer van de enige echte Nederlandse Granuflex paarden staltegel. Lees meer over de Granuflex vochtdoorlatende staltegel. Medio juni heb ik voor stallen (x m) staltegels aangeschaft. Prijzig grapje als gewone particulier zijnde, maar ik had er zoveel goede . Staltegels, voordelen en nadelen gevraagd. Paarden staltegel rubber, vochtdoorlatend 100x100xcm.


Paarden staltegels rubber, vochtdoorlatend 100x100xcm, nu in de actie bij Landbouwwinkel. Speciaal voor stallen en paardenboxen ontwikkeld.

Uitstekend vochtdoorlatend en aparte noppen onderzijde. Extra hoge persing voor comfort voor . Rubber staltegels zijn waterdoorlatend en comfortabel. Flexidal heeft verschillende types staltegel, afhankelijk van het gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts