woensdag 21 oktober 2015

Armband activity tracker

Activity Trackers koop je eenvoudig online bij bol. Ontdek hier de activity trackers van Polar, Garmin, . Wil je op de hoogte zijn van je dagelijkse activiteiten en je gezondheid inzichtelijk te maken?

Dan is een activity tracker, ook wel bekend als fitness tracker, . Een activity tracker, ook bekend als fitness tracker, is een slim apparaat dat door middel van sensoren bijhoudt hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je . De armban die je kunt verbinden via Bluetooth met een Android of iOS device. Je kunt de activity tracker krijgen in drie verschillende maten.

Toch zijn de meeste activity trackers gemaakt als armband of horloge. Wearables om de pols zijn minder geschikt als stappenteller. Dat gold met name voor activity trackers die om de pols worden. Een activity tracker, of fitness tracker, is een bewegingsmeter in de vorm van een armband die allerlei activiteiten bijhoudt.


Waar let je op bij het kopen van een . Reviews van activity trackers, smartwatches, apps en sites. Fitbit biedt meer geavanceerde sleeptracking functie en lanceert vernieuwde Alta HR. Er zijn tientallen armbanden, apps, horloges en losse sensoren verkrijgbaar waarmee je . Koop Activity trackers bij fitnessdigital, specialisten in fitness.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts