maandag 19 oktober 2015

Babymassage utrecht

Jijenik Babymassage heeft een groot cursusaanbod op het gebied van babymassage. Woon je bijvoorbeeld in Utrecht, Maarssen, Houten, Vleuten, De Meern, . Het UVC Utrecht verzorgt een cursus Babymassage.

Tijdens vier bijeenkomsten in het Wilhelmina Kinderziekenhuis leert u uw kind masseren volgens de . Na de geboorte van uw baby breken drukke tijden aan. U bent aan het herstellen van de bevalling. Hierbij leer je hoe je jouw kindje van top tot teen kan verwennen met .

Welkom in Dreumeland; cursuscentrum waar je kunt ontspannen en plezier maken van buik tot school. Babymassage, peuterdans, kinderyoga en nog veel . Dan weet je vast alles van babyongemakken als krampjes, reflux, moeilijk inslapen en huilen. Onze cursussen kan je volgen in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten -De Meern, Harmelen en Maarssen. Babymassage voor papa, opa oma . Babymassage is even onverdeelde aandacht voor je kindje in een drukke tijd.


De cursus vindt dan plaats op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht; . Versterkt de unieke band tussen jou en je baby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts