donderdag 15 oktober 2015

Health club leeuwarden kalverdijkje

Wil je in contact komen met My HealthClub Leeuwarden? My HealthClub Kalverdijkje, My HealthClub Zaailand. Bekijk in het lesrooster hieronder het aanbod aan groeplessen van My HealthClub Leeuwarden (Locatie Zaailand en Kalverdijkje) en op welke dagen en tijden .

We hebben twee sportscholen in Leeuwarden, My HealthClub Kalverdijkje en My HealthClub Zaailand. Beide sportscholen zijn meer dan een sportschool . Bekijk hier de tarieven van My HealthClub Leeuwarden. My HealthClub is een sportschool met luxe, kwaliteit en service voor.

My HealthClub heeft een sportschool in Nijmegen, Krimpen aan den IJssel, Leeuwarden, Weert en Heerhugowaard. Voor de allerkleinsten van 0-jaar is er kinderopvang bij de KidsClub van My HealthClub Leeuwarden. Zowel My HealthClub Kalverdijkje als het Zaailand . My HealthClub Leeuwarden Kalverdijkje en Zaailand beschikken een ruime en sfeervolle fitness ruimte met moderne fitnessapparatuur.


De openingstijden van My HealthClub Kalverdijkje in Leeuwarden vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van My HealthClub - op . My Healthclub Leeuwarden, Leeuwarden. Kon je er vandaag op Kalverdijkje niet bij zijn, morgen nog een kans op Zaailand. My HealthClub Leeuwarden Kalverdijkje.


My HealthClub is een nieuwe en verfrissende sport-, fitness- en ontspanningsketen in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts