donderdag 15 oktober 2015

Ergometer crosstrainer

De Christopeit ergometer crosstrainer CXM-staat garant voor een soepele tred en een workout met gestroomlijnde overgangen. Een ergometer onderscheidt zich op een paar punten met een “gewone” hometrainer of crosstrainer. Dit fitnessapparaat is gemaakt van zware kwaliteitsmaterialen.

Het is stabiel als een huis, belastbaar . De ProForm Cross P Ergometer Crosstrainer is een geavanceerd apparaat voor een degelijke prijs. ProForm staat bekend om de handige innovaties en extra . Ergometer: Ja; Aantal weerstanden: 32; Maximaal gebruikersgewicht: 1kg.

Waar kun je het beste een Virtufit iConsole CTR 2. Plezier bij het sporten - Met deze crosstrainer houdt u uw lichaam met veel plezier in vorm. Met deze FET8316P Crosstrainer train je het hart, de bloedsomloop en verstevig je de beenspieren.

Wil je gewoon lekker kunnen trainen en gemakkelijk je vorderingen bijhouden? Dan is deze ProForm Cross B crosstrainer het ideale . De Pliant Calgary crosstrainer, elliptische trainer, ergometer is uitermate geschikt voor therapeutische training en particulier gebruik. Powerpeak Crosstrainer Exclusive Line1. Goede prestaties haal je gemakkelijker op een betrouwbaar fitnessapparaat. Met een ergometer crosstrainer zie je precies op welke weerstand je traint.


Het vermogen dat je levert is uitgedrukt in watt en is zo zie je precies met welke . Crosstrainer Christopeit CX De Christopeit ergometer crosstrainer CX-verzorgt een soepele tred en een workout met soepele overgangen. Nieuwe sportsline crosstrainer ergometer x10. Ik heb deze crosstrainer een tijd geleden gekocht maar uiteindelijk door omstandigheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts