maandag 12 oktober 2015

Dousberg maastricht zwembad

Geusseltbad is het zwembad voor Maastricht. Zwembad De Dousberg Maastricht (MAASTRICHT). Adres: Dousbergweg 62GC MAASTRICHT. Voormalig zwembad Dousberg in Maastricht wordt per direct gesloopt.


Hier kunt u genieten van een meter ba een meter lang instructiebad met warmer water en een recreatiebad met stroomversnelling, glijbaan, bruisbad en . Lekker zwemmen ter ontspanning na een intensieve work-out of zwemles voor jezelf of je kinderen? In Maastricht beschikken we over uitstekende faciliteiten.

GC Maastricht (Limburg) Telefoon: 043-3433466. Afbraak van zwembad De Dousberg in Maastricht. In 20opent ons eigen zwemba maar tot die tijd hebben we een exclusieve deal met de Wellness Club Pellikaan.


Deze ligt aan de voet van de Dousberg, . De gemeente Maastricht wil het gebied op en rond de Dousberg inrichten voor. Het zwembad De Dousberg werd in mei 20uit de exploitatie genomen. Zwembad in Maastricht, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . De Maastrichtse brandweer is vanavond bezig geweest met het blussen van een brand in voormalig zwembad de Dousberg in Maastricht.


Ter plaatse bleek er een uitslaande brand te woeden in het voormalige zwembad complex De Dousberg. Vandaag, op de eerste officiƫle warme dag van het jaar, viel definitief het doek voor zwembad Dousberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts