donderdag 29 oktober 2015

Spieropbouw dieet man

Weekmenu Dag 8:uur meergranen boterhammen belegd met plakjes gebraden kipfilet . Dit dieet behoort tot de absolute basiskennis voor het opbouwen van spiermassa. De wetenschap heeft goed nieuws voor kale mannen. Ik vroeg me af voor welk lichaamsgewicht dit dieet is.


Dit schema is niet perse voor mannen of vrouwen. Hieronder vind je een basis voedingsschema voor meer spieropbouw. Of het nou om spieropbouw of vet verlies gaat, een goed voedingsschema maken is.

Omdat de man in spiermassa wilt aankomen eet hij 5calorieën. Eiwitten: De man eet dagelijks gram eiwit per kg lichaamsgewicht. Om een goed voedingsschema te maken is het belangrijk dat je weet hoeveel grammen zogenaamde macronutriënten je tot je moet nemen. Voor de gemiddelde volwassen man zal dit ruim voldoende zijn om, grote sprongen te maken op het gebied van spiermassa-en gewichts toename.


Ben jij te dun of wil je gewoon meer spiermassa? Dan is dit gecombineerde training en voedingsschema iets voor jou! De juiste voeding is essentieel voor spieropbouw.


Het verhoogt de spierefficiëntie (denk aan Popeye the sailor man).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts