vrijdag 23 oktober 2015

Openingstijden zwembad lelystad

Openingstijden; Tarieven; Vakanties en feestdagen. Meer informatie over het recreatieve zwemmen in de zwembaden van Sportcentrum De Koploper. De zwembaden van Sportcentrum De Koploper beschikken over het Keurmerk Veilig.


De Koploper heeft ruime openingstijden voor het banenzwemmen. In De Koploper zijn maar liefst vijf zwembaden. Voor alle openingstijden voor recreatief zwemmen kijkt u bij de openingstijden tarieven van Sportcentrum . Sportbedrijf Lelystad stimuleert zo veel mogelijk inwoners van Lelystad om sportief en.

Zwembad De Koploper openingstijden, prijzen, adres en meer! Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Kijk voor actuele openingstijden op de website.


In Sportcentrum De Koploper zijn vijf zwembaden gevestigd. Zwembad in Lelysta Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . Sportcentrum De Koploper, Lelystad , dagje uit, over openingstijden, entree,. Vanaf Station Lelysta Bus Lijn A (Atol), uitstappen bij zwembad 'de Koploper'.


Zwemschool Aquayara - zwemles en andere activiteiten voor kinderen en volwassenen in zwembaden in Almere en Lelystad. Zwembad de Koploper heeft behalve een recreatiebad ook een.

Openingstijden gelden voor het recreatiebad. Aafrit of N3richting Lelystad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts