woensdag 29 juni 2016

Buikspieren hoelahoep

Hoelahoepen als fitness workout is steeds populairder en schijnt een erg effectieve manier te zijn om je buikspieren te trainen. Hoelahoepen is al lang niet meer voor kinderen. Span je buikspieren aan en 'duw' tegen de stoten van de fitnesshoepel met je buik. Onze ervaring met de fitness hoelahoep: het is leuk en ja je taille wordt.


Hoelahoepen is best heftig voor je buikspieren en je kunt in het begin . De hoelahoep is terug als rage, maar dit keer voor volwassenen! Nu kun je hoelahoepen als fitness workout, waardoor je op een leuke manier jouw buikspieren .

Dus met hoelahoep valt u af en traint u uw buikspieren. Een “fitness hoelahoep” ook wel “bodyhoop” genoem is een hoelahoep die zwaarder. Ik heb van mijzelf erg harde en strakke buikspieren.


De Bodyhoop is ontwikkeld met als doel de buikspieren te trainen. Hoelahoepen met de Bodyhoop zorgt daarnaast voor sterkere rug-, been- en bilspieren, . Hoelahoepen verstrakt je taille en je traint je buikspieren en toch vraagt het minder van spieren en gewrichten en daarom vind ik het fijn om dit . Ik heb een hoelahoep, een paarse met glitters en water er in :). Als u geïnteresseerd bent in het aanvallen van hardnekkig buikvet en het versterken van uw buikspieren, dan wilt u vast een aantal hoelahoepoefeningen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts