maandag 6 juni 2016

Yoga lekkerkerk

Wekelijks yoga heeft een gezonde invloed op lichaam geest. Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. La Luna Huidverzorging Yoga is gevestigd in het sfeervolle Lekkerkerk, in het groene hart.

Ben je op zoek naar rust, beleving en een persoonlijke benadering . La Luna Huidverzorging Yoga - Flowga is een les die bestaat uit toegankelijke yogaoefeningen gericht op kracht, flexibiliteit, houding en ontspanning. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor La Luna Huidverzorging en Yoga in Lekkerkerk vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. La Luna huidverzorging yoga, Lekkerkerk.

Ben je op zoek naar rust, beleving, yoga en. De openingstijden van alle vestigingen van Solide Yoga in Lekkerkerk vindt u op Openingstijden. Openingstijden La Luna Huidverzorging en Yoga in Lekkerkerk, overzicht met openingstijden en koopavonden van alle La Luna Huidverzorging en Yoga . Ben je op zoek naar rust, beleving, yoga en huidverzorging met een persoonlijke touch? Dan ben je bij La Luna in Lekkerkerk aan het juiste adres. Datudinsdag januari 2019:tot 20:30.


Locatie: Katholieke Kerk Emmastraat Lekkerkerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts