dinsdag 21 juni 2016

Yoga italie

Voor een vakantie in het teken van yoga en genieten van alles wat dit land zo. De prachtige accommodatie ligt op slechts kilometer van . Ver weg van alle drukte kan je verblijven op een Itialiaanse biologische boerderij met dagelijkse yoga.

Zet al je zintuigen open en geniet van lokale gerechten, . Daarna kun je meedoen aan eenvoudige yoga met Marcello en soms zijn er ook speciale yogaweekenden waar je aan mee . Ga op yoga vakantie met mindfulness en kom volledig tot rust. Met onze yogareizen naar Bali en Italië leg je de basis voor een gezond en ontspannen lichaam.

Een uitdagende 7-daagse trektocht rond de Chambeyron door het grensgebied van Frankrijk en Italië. Luxe berghutten, heerlijk eten, wandelen en yoga in een . Wakker worden van de fluitende vogels, een licht ontbijt van vers fruit, gevolgd door een yoga les in een karakteristiek pand op het Italiaanse . Zon, zee en yoga zijn hier in overvloed aanwezig! We hebben in heel Italië de mooiste droomplekken voor jullie verzamel van agriturismi . Yoga vakantie in Italië met Ellen Wijnbergen.


Een week voor jezelf, genieten van de rust, de stilte en de schoonheid van de ongerepte natuur, de Italiaanse . Alle relevante links naar yoga vakantie en retreats over de hele werel informatie, nieuws en nog veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts