maandag 6 juni 2016

Byron katie in nederland

The Work van Byron Katie is een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken op te sporen . The Work van Byron Katie en ontdek de transformerende kracht van . The Work van Byron Katie in Amsterdam en op locatie door heel Nederland.

De 10-delige gratis cursus The Work van Byron Katie. Aankondigingen voor Workshops The Work Jaartrainingen. Melding wanneer Byron Katie in Nederland . The Work van Byron Katie in Nederland via Viervragen.

Online reserveren van workshops jaartrainingen in Amsterdam. Liane den Hartog geeft workshops in The Work of Byron Katie door heel Nederland heen. Ze geeft een aantal cursussen waar u uit kunt . Liane heeft The School of Byron Katie afgerond en is momenteel bezig met.


Work vorm door verschillende workshops en trainingen door heel Nederland te . Vier vragen die je leven veranderen en Ik heb je liefde nodig, is dat waar? Met vier vragen die je leven kunnen veranderen. The Work van Byron Katie is een manier om de gedachten, die alle angst en lijden in de . Byron Katie werkt op deze dvd met drie door hun partner teleurgestelde mensen.

Is The Work van Byron Katie nieuw voor je? Nederland bij aankoop van SPIRITUEEL BOEK VAN HET JAAR De Tien .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts