donderdag 30 juni 2016

Zwemles hoogvliet

Wij geven jaarlijks minimaal weken zwemles, met uitzondering van onvoorziene uitval. Met zwembaden is zwemmen in Rotterdam voor iedereen mogelijk. De afdeling lezwemmen leidt op voor erkende zwemdiploma's van de Nationale Raad voor Zwemdiploma's.

Bij SCOM kunt u met uw kind(-eren) terecht voor zwemles in Hoogvliet. Kinderen kunnen opgegeven worden voor zwemles vanaf jaar. Gebruik onderstaand formulier om uw kind in te schrijven voor de zwemlessen bij SCOM.


Club voor leszwemmen, zwemles, wedstrijdzwemmen, masterszwemmen, waterpolo en elementairzwemmen.

De openingstijden van Zwembad Middenbaan-Zuid 4in Hoogvliet. Middenbaan-Zuid 43191AH Hoogvliet Rotterdam. Zwembad Hoogvliet, Hoogvliet (stadsdeel). Ik doe hier vaak ouder en kind zwemmen op dinsdag en mijn zoontje Is gek op juf Barbara.


Zwembad Hoogvliet, Hoogvliet (stadsdeel) (Hoogvliet).

Kleding Xxl Dames Welkom bij de tweedehands dames en heren online winkel van de kledingkoffer. Hoogvliet liggen), vervolgens door, heuvel op en vlak . Groep en gymmen 2x per week, maar krijgen daarnaast om de week zwemles in Zwembad Hoogvliet. Gymkleding De kinderen hebben bij het sporten een . De Watervrienden Rotterdam geven zwemles in zwembad Overschie.


Hieronder staan de lestijden en adresgegevens. Informatie over het Rivièraba waaronder de activiteiten, de openingstijden en de tarieven. Naast zwemmen in ons moderne zwembad met Splash Area kun je bij ons sporten in de sporthal of spiegelzaal. Of gebruik maken van wellnessfaciliteiten als . Ons motto: zwemmen met plezier en aandacht. Zwembad Hoogvliet Middenbaan Zuid 431AH Hoogvliet Rotterdam.


Module : Lesgeven ( bijeenkomsten). Beginnende trainers starten met een opleiding op niveau 2. In deze opleiding leer je hoe je verantwoord training kan geven aan met name.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts