vrijdag 24 juni 2016

Oss zwembad openingstijden

Het Golfbad is het gehele jaar geopend om lekker te komen zwemmen. Afwijkende openingstijden, zoals tijdens de schoolvakanties, staan . Informatie over, zwemlessen, sport en spel, jeugdactiviteiten, juniorclub, openingstijden, tarieven en nieuws.

Aan de Euterpelaan in Oss ligt zwembad Oss, ook wel bekend onder de naam Golfbad Oss. Het zwembad Oss is een populaire bestemming voor een . Golfbad Oss, Oss , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met. In het Golfbad Oss kunt u een heerlijk dagje genieten.

Bekijk de openingstijden van Zwembad De Meerval te Wijchen. Let op dat tijdens schoolvakanties onderstaande openingstijden niet geldig zijn. Drie Essen heeft onlangs haar deuren geopend in Oss. Deze locatie is gelegen op de Talentencampus in Oss en kenmerkt zich door de kleinschaligheid van dit . Bent u op zoek naar een plezierig zwembad om te zwemmen in Oss? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Met ingang van najaar 20verwelkomen wij van . Het zwembad beschikt over glijbanen en een leuk kleuterba maar heeft ook extra's, zoals stoomcabines,. Het Golfbad Oss heeft voor iedereen wat te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts