vrijdag 24 juni 2016

Trampoline trap

Met een trampoline trap klimmen kinderen op een veilige manier op en van de trampoline. Het leert kinderen ook voor op de trampoline te klimmen. De ladder kan worden geplaatst op elke trampoline met de juiste hoogte en is.

De trap heeft haken aan de bovenkant van het frame voor de montage aan de . Avyna PRO-LINE Trampoline 3x 2cm met veiligheidsnet en trap. Etan Hi-Flyer Trampoline met Veiligheidsnet 3cm Groen + trap. De voordeligste trampoline shop van Nederland.

Geen verzendkosten en dag levertijd. Alle merken en maten direct leverbaar. Een trapje maakt het u een stuk gemakkelijker om op een veilige manier op de trampoline te klimmen. Er zijn drie trapjes beschikbaar: blauw en groen, . Nu stappen kinderen makkelijk en veilig hun trampoline op.


Deze Salta ladder met twee treden is geschikt voor trampolines met een diameter van 2en 305 . Het is voor kinderen soms lastig om op de trampoline te komen. Nu kunnen ze er gemakkelijk opklimmen via deze handige trap. Deze ladder van Salta is een ideale accessoire om je kinderen veilig de trampoline op en af te laten klimmen. De ladder kan worden geplaatst op elke Salta . Met deze trampoline trap van Game on sport stap je gemakkelijk op je trampoline.


De trap is weerbestendig en heeft heeft antislip profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts