donderdag 9 juni 2016

Sportmassage leeuwarden

Welkom op de website van Massagepraktijk Leeuwarden. Praktijk voor sportmassage, ontspanningsmassage, triggerpoint-therapie en blessurepreventie. De ervaren sportmasseurs van Fysiotherapie Rengerslaan (Leeuwarden) helpen u graag af van uw pijnlijke en stijve spieren d.

De massagepraktijk van Nanda Weima is gevestigd op de eerste verdieping van het Voel Je Goed Centrum te Leeuwarden. Iedereen is zich bewust van het nut van een gezonde leefstijl. Warber Training Therapie levert professionele sportmassage en (sport)verzorging voor sporters . Bij een sportmassage wordt de stofwisseling positief beïnvloed.

Ook zeer geschikt voor niet-sporters! Eenmanszaak gespecialiseerd in zowel ontspannings- als therapeutische massages. U bent welkom bij mij in de praktijk voor Sportmassage, Shiatsutherapie, . Sportmassage helpt om de vrijgekomen afvalstoffen uit je spieren af te voeren.


Hierdoor kun je op een aangename wijze . Bij Sportmassage Praktijk Ria Heitbrink Kunt u terecht voor al uw fysieke klachten. Gespecialiseerd in het verhelpen en verkomen van blessures. Een sportmassage zorgt voor een sneller herstel.


Ook is een sportmassage effectief als voorbereiding op een wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts