maandag 10 april 2017

Basic fit xcore

Basic-Fit heeft een uitgebreid programma met de beste groepslessen van Les Mills, Zumba, XCo en Brn. Tijdens XCORE train jij je buik, rug, benen en armen! Met de XCO-Trainer train je op een veilige en effectieve manier je buik-, rug-, been- en armspieren.

Muziek basic fit virtuele groepslessen o. De sportscholen van Basic Fit hebben zogenaamde Virtual Classes (virtuele groepslessen), . Als je al wat langer met fitness en lichaamsbeweging bezig bent dan ken je vast de term 'core' wel. De 'core' is eigenlijk de basis van je .

Ik ben, tot nu toe, heel blij met basic fit, ruime kleedkamers, genoeg. Een spetterende Live XCORE les en daarna Body Pump? Kom snel vanavond naar de sportschool ! Berichten over basic fit geschreven door Nienke. Rianne vroegen wat wij gingen doen zei ik heel overtuigend: Xcore. Xco is een workout die staat voor 'Extreme core' oftewel je romp wordt.


Maar bij basic fit kan je juist de XCO en andere groepslessen voor . De XCORE-Trainer is een buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel.

Daarom ging ik naar de Basic-Fit in Amsterdam-Noord – die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts