vrijdag 7 april 2017

Openingstijden healthcity vught

HealthCity Vught is een luxe en gezellige sportschool aan de rand van Vught in sportpark Bergenshuize. De openingstijden van alle vestigingen van Healthcity in Vught vindt u op Openingstijden. De openingstijden van HealthCity Kraaiengatweg in Vught vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van HealthCity - op Openingstijden.

Openingstijden HealthCity Kraaiengatweg in Vught, alle HealthCity openingstijden en koopavonden in Vught. OPENINGSTIJDEN KONINGSDAG: We zijn open van 9:tot 14:uur. Groepslessen: 9:Indoor Cycling door Henri en.


HealthCity Vught(Kraaiengatweg) folder aanbiedingen, winkelinformatie en.

Openingstijden van HealthCity in Vught met adres Kraaiengatweg 3. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en . Openingstijden Pasen: zondag maart gesloten, maandag april open van 09.

Images from HealthCity Vught on instagram. Het duurt nog eventjes maar bij deze de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen! Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden! Met extra groepslessen op 2e kerstdag en oudejaarsdag!


HealthCity Vught) Instagram Profile on Web, Best Instagram. Het duurt nog eventjes maar bij deze de aangepaste openingstijden tijdens de . Deel je mening of lees die v anderen over Healthcity Vught All inc. Vergelijk info over fitness abonnementprijs, acties, aanbiedingen, openingstijden.


Ben gisteren voor het eerst in een Health City gym geweest, (open weekend) hele. Ik ben er ook 2x geweest, in Vught en Nuenen. HealthCity Vught in Boxtel en nog veel meer! HealthCity Vught is een luxe en gezellige sportschool aan de rand van Vught in.


Ik zit bij Fitness First in Vught (bij motel Vught, dus net een klein stukje buiten Den Bosch). Ik heb slechte ervaringen met Health city Rosmalen. Aerobics Vught - adres - openingstijden - telefoon.


HealthCity is een fitnessketen met sportscholen in Nederland en biedt fitness, . Instagram HealthCity Vught's photos videos. Aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts