dinsdag 25 april 2017

Gemeentehuis lemmer

Gemeentehuis en servicepunten; Milieuterreinen; Afwijkende openingstijden. Welkom bij gemeente De Fryske Marren. Op onze website vindt u nieuws informatie van en over de gemeente.

Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Dit kan tijdens onze reguliere openingstijden. Met een nationaal paspoort reist u wereldwijd.


Gemeente De Fryske Marren in Lemmer vindt u in De Telefoongids.

Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Openingstijden van Gemeentehuis Lemsterland in Lemmer met adres Burgemeester Krijgerplein 7. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het . Telefoonnummer gemeente Lemmer op Telefoonboek. Naast een telefoonnummer gemeente vind je ook basisschool, aanhangwagen. LEMMER – Het gemeentehuis van de inmiddels opgeheven gemeente Lemsterland zal worden afgebroken, zo meldt de Leeuwarder Courant . LEMMER – De sloop van het voormalige gemeentehuis van Lemsterland is in volle gang.


Slopers van Van der Wal Sloopwerken uit Joure zijn . Aan het einde van de 18e eeuw (vermoedelijk rond 1770) is het gebouwd om de functie van gemeentehuis te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts