woensdag 5 april 2017

Militaire training voor particulieren

Seminars, workshops en cursussen over de hele wereld voor particulieren,. De IKMF verzorgt wereldwijd in tientallen landen militaire trainingen en leidt . Specialistische militaire training – o.

Is het ook mogelijk om militaire of soortgelijke trainingen te doen, maar dan voor minderjarigen? De trainingen worden gegeven door militairen en veteranen. Wij trainen en begeleiden kandidaten voor het Korps Mariniers, Commandotroepen en de . De grootste groeimarkten zijn vuurwapentrainingen in Israël en de.

Als je niet geschikt bent gevonden voor het reguliere leger, dan kun je altijd nog aankloppen voor een vacature als particuliere militair. Particulieren Mysafehouse biedt reguliere trainingen zelfverdediging, vechtsport en zelfbescherming (Systema) en specifieke modules aan particulieren. De no nonsense fysieke en mentale militaire training leverancier. Op maat gemaakte trainingen door militairen en veteranen voor particulieren, organisaties en . Wees gewaarschuwd: de routine is gebaseerd op de training van US Marines, dus niet.


Deze oefening mag natuurlijk niet ontbreken bij een militaire workout. Afrika of als particulier beveiliger in Afghanistan, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts