woensdag 19 april 2017

Trampoline den bosch

Lekker vrij trampoline springen en tricks oefenen op onze geschakelde trampoline. Vanaf Den Bosch pak je bus 3naar Tilburg, uitstappen Mozartlaan. TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio!

Kom je lekker uitleven op de trampoline of speel een potje beachvolleyball met je vrienden. Coming soon: Amsterdam Opening april 2017; Alkmaar Opening 3e kwartaal 2017; Eindhoven Opening . Vier dan jouw verjaardag bij JumpXL in Oisterwijk! Met z'n allen trampoline springen op je feestje.

De Flik-Flak springers komen in actie in de Springhal op de begane grond van de Flik-Flak Hal. De Flik-Flak springers komen in actie in deze Springhal op de begane grond van de Flik-Flak Hal. In deze enorme ruimte is het achterste . De Premium trampoline is van topkwaliteit. De productie van deze trampoline vindt plaats in Europa met strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.


Twintig minuten trampolinespringen is even goed voor je als hardlopen, maar het voelt beter! Dit wijst onderzoek van The American Council on .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts