maandag 17 april 2017

Qigong lessen

De geschiedenis van Qigong gaat terug tot voor de uitvinding van het schrift, ver tot in de sluiers van de prehistorie. Schattingen suggereren dat het praktiseren . Binnen qigong bestaan verschillende stromingen.

Ik geef wekelijkse lessen Chi Kung in Amsterdam. Kies een les die bij je trainingsniveau past, in het lesrooster vind je informatie . Ben je ook geïnteresseerd in het volgen van een QiGong les bij de Witte Vlam Yoga? Doe dan met ons mee en kom naar de (losse) QiGong . Je stroomt in in de bestaande groep met als extra een aantal extra lessen voorafgaand om eea goed aan te leren.


Qigong, Chi Kung, Tai Chi, opleiding, lessen, cursus, workshops, Fitness, qigong docent,. Een van de eerste commerciële lessen die ik leerde, was dat je nooit moet beginnen met een te lage prijs. Begin hoog' was het advies, want anders kom je met . Wat yoga is voor India, is Chi Neng Qigong voor China.


Het is een Chinese bewegingsleer, gericht op het genezen en verbinden van . Jezelf goed voelen en ontspannen door het leven gaan! Hoeveel mensen lukt dat nog tegenwoordig in deze hectische tijd? In Adem Meditatie lessen worden verschillende technieken geoefend en geleerd die helpen om een goede balans te vinden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts