maandag 10 april 2017

Oefeningen stijve rug

Een stijve rug gaat soms vergezeld van een stijve nek. De volgende oefeningen kunnen worden gedaan voor het rekken van de nek en het . Doe deze oefeningen om de rugspieren te ontspannen, losser te maken en pijn .

Als u al twee tot drie weken pijnvrij bent, maar nog steeds stijf bent bij het voorover-. Door consequent oefeningen te doen waarmee je de controle en. Bij een stijve of minder mobiele rug is het van belang om deze mobiliteit te verbeteren.


Om de oefeningen op uw klacht af te stemmen, maakt mijnoefening.

Selecteer bij categorie, de type oefeningen die u wilt. Spring naar Oefeningen bij lage rugklachten - Het doel van de oefeningen is om de pijn te verminderen en je lage rug zoveel mogelijk te kunnen . Doe mee met de rugoefeningen voor kracht, flexibiliteit, souplesse en een. Als de rug bijvoorbeeld te stijf is of vast zit, kijk dan bij de flexibiliteitsoefeningen. Stijve en gespannen hamstrings kunnen niet alleen zorgen voor lage. Reden om bij je onderrug oefeningen het rekken van je hamstrings niet . Een aantal oefeningen voor het versterken van je onderrug.


Er zijn verschillende factoren die aan pijn in de lage rug kunnen bijdragen. Lage rugpijn verlichten door middel van yoga-oefeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts