maandag 24 april 2017

Polar hartslagband bluetooth

De Hhartslagsensor geeft directe en nauwkeurige hartslaggegevens door aan een app, waaronder Polar Beat, en maakt je iPhone een . Met een Bluetooth hartslagmeter maak je van je smartphone eenvoudig een accurate hartslagmeter. Polar HHartslagsensor Bluetooth Smart Black M-XXL.

Vind hier alle reviews over de Polar HHartslagsensor Bluetooth Smart Black M-XXL bij. Meet je hartslag met deze Polar hartslagband voor de Looptijden. Wij installeren Runkeeper op een Android telefoon samen met een hartslagmeter van Polar: de Polar wearlink+ transmitter with bluetooth. De naam van de Polar Wearlink +Bluetooth zegt het al. Deze borstband beschikt over Bluetooth.


Deze band is specifiek gemaakt voor compatibel Bluetooth 3. De Polar HHartslagsensor met Bluetooth wordt een uniek trainingsmaatje in combinatie met je smartphone en een app die daar voor geschikt is. Doe dit via Settings → Wireless networks → Bluetooth. Zorg dat Bluetooth geactiveerd is en klik op 'Scan for devices'.


Koppel (pair) met de Polar hartslagband . Een dure hartslagmeter is helemaal niet nodig. Naast de Bluetooth Smart technologie maakt de Hhartslagsensor gebruik van de . Met de Polar Wearlink+ met de tekst 'Bluetooth' op de Polar kun je de hartslag meten van.

Dat is handig omdat je dan geen dure hartslagmeter nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts