vrijdag 28 april 2017

De blinkerd zwembad

In zwembad de Blinkerd kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Hier vindt u openingstijden en adresgegevens van het zwembad. Bijvoorbeeld: hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden?

Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de . Zwembad de Blinkerd in Scheveningen is een zwembad waar je vrij kunt zwemmen en mee kunt doen aan verschillende activiteiten. Haal je zwemdiploma bij zwembad de Blinkerd!

Volg de lessen op verschillende dagen in de week! Wil je weten wat anderen vonden van Zwembad De Blinkerd in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)? Op deze pagina kun je reviews raadplegen van . Zwembad de Blinkerd is dagelijks geopend. De openingstijden zijn per doelgroep aangepast, zo zijn er speciale tijden voor gezinszwemmen.


Een groepje betrokken inwoners en zwemliefhebbers ziet wel brood in een particuliere doorstart van Zwembad De Blinkerd in Ten Boer. Openluchtbad De Blinkerd in Ten Boer gaat definitief over naar Stichting BES. Dit heeft de raad in Ten Boer woensdagavond unaniem besloten . De gemeenschap van Ten Boer is sterk gehecht aan instandhouding van openluchtbad De Blinkerd in het dorp.

Openluchtbad de Blinkerd bestaat uit een recreatiebassin waarin een. Zwembad de Blinkert, Capelle aan den IJssel. Het openluchtbad De Blinkerd in Ten Boer maakt een doorstart.


Inwoners van het dorp zijn van plan om het zwembad particulier te exploiteren. Zwembad de Blinkerd openingstijden, prijzen, adres en meer! Recreatief zwemmen Maandag 07:- 08:3 12:- 13:uur.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zwembad De Blinkert in Capelle aan den IJssel vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De openingstijden van Zwembad de Blinkert Valeriusrondeel 7in Capelle aan den Ijssel vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts