woensdag 26 april 2017

Training commando

Sf training De wereld om ons heen verandert snel en daarmee onze potentiƫle inzetgebieden en omstandigheden. Het KCT moet anticiperen en adaptief zijn. Trainingsschema algemeen ter voorbereiding op de Elementaire Commando Opleiding (ECO).

Uithoudingsvermogen: Doel: het vergroten van het . Alleen de allersterkste militairen – zowel fysiek als mentaal – komen door de training en selectie. Commando's worden over de hele wereld ingezet, vaak in . Ontdek of jij geschikt bent om commando te worden.

Bereid je goed voor door op tijd te gaan trainen met onze speciale KCT trainingsapp. In Roosendaal is een nieuwe Elementaire Commando Opleiding (ECO) gestart. Het is de cruciale fase in de tot maanden durende . Ewout Genemans Willem Wever NCRV Commando Risicojongeren Oscar leger militairen schieten.


Het Opleidings- en Trainingscommando (OTCo) verzorgt de meeste van deze opleidingen. Het commando ondersteunt ook trainingen. De ultieme test is de roemruchte Elementaire Commando Opleiding (ECO). De aspirant-commando's krijgen weken lang een zware training onder moeilijke . Commando's van het Korps Commandotroepen (KCT) hebben de afgelopen maand in de Oostenrijkse bergen de wintertraining 'Optreden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts