woensdag 15 augustus 2018

Schouder pulley

Schouder Pulley (Schouder oefenkoord). Klik om de afbeelding te vergroten van Schouder Pulley (Schouder oefenkoord) . Het schouderkoord - Shoulder Rope Pulley is een hulpmiddel die de beweeglijkheid in de schouders en de bovenrug onderhoudt, bijvoorbeeld bij een frozen .

Frozen shoulder pulley Medium is uitermate geschikt voor training en revalidatie van een bevroren schouder en uw rug. Schouder stretcher oefenkoord is zeer geschikt voor schouder training,. De schouder pulley is een fitness elastiek en bestaat uit een . De schouder pulley is een effectieve manier om oefeningen uit te voeren waarmee u de schouders traint.

De schouder pulley wordt compleet geleverd met . De Thera-band Schouder Pulley is specifiek ontworpen om patiënten die revalidatie van de schouder ondergaan te ondersteunen bij het herwinnen en . JL-SPS- Schouder Pulley 3m nylon koor handvaten, katrol en deuranker, € 19 € 28 Toevoegen +. JL-SPS- Schouder Pulley 3m nylon koor . De Thera-band Schouder Pulley is specifiek ontworpen om patiënten die revalidatie van de schouder ondergaan te ondersteunen bij het herwinnen en . De Rafys Schouder Pulley is een modern katrol met comfortabele handgrepen aan de uiteinden. De Rafys Schouder Pulley is is voorzien van een handig .

De revolutionaire Lifeline Multi-Use Shoulder Pulley vergroot het bereik van de . Schouder pulley set stuks: de schouder tube is zeer geschikt voor training, oefeningen en revalidatie, van de schouders en rug. Schouder Flexi: Lig op de rug met het hoofd richting de deur. Pully aan de zijkant van de deur zoals op de tekening.


Schouders plat op de gron duimen naar . Met een schouderpulley kun je je schoudergewricht trainen. Door het katrol trekt de ene arm de andere omhoog. Rafys Schouder Pulley, Schouder Oefenkatrol.


De Rafys Schouder Pulley is een modern katrol met comfortabele handgrepen aan de . De MSD Shoulder Rope Pulley is een eenvoudige en goedkope manier om snel en effectief de beweeglijkheid van de schouders en bovenrug te verbeteren. Thera-band schouder pulley 2916is specifiek ontworpen om patiënten die revalidatie van de schouder ondergaan te ondersteunen bij het herwinnen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts