woensdag 15 augustus 2018

Sporten in goirle

Club Pellikaan Goirle heeft alles onder één dak. In deze sfeervolle sportschool voel je je meteen thuis. En wil je gebruik maken van nóg meer faciliteiten?

Welkom op de website van Futuro Fitness waar je geniet van de beste begeleiding, de nieuwste apparatuur en de leukste releases! Start met fitness en groepsfitness met een Gratis Proefweek fitness. Jan de Rooy is dé sportschool in Goirle e. Fitnesscentra en sportscholen in goirle.

Vind het fitnesscentrum dat kan voldoen aan jouw persoonlijke sportieve wensen en doelstellingen. Zwemmen bij Laco in Goirle is fun voor jong én oud! Laco zwembad Goirle is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt!


Bij Laco sport je met familie en vrienden! Op zoek naar alle Sportverenigingen in Goirle? Vind hier een compleet overzicht van alle Sportverenigingen in Goirle.


Wilt u een sportzaal huren, neemt u dan contact op met de gemeente, Desiree van Laarhoven, T (013) 5354 E: desiree. Zlim Goirle is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoen wij aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en .

Een handig overzicht van alle leuke cursussen, clubjes, (buiten) sporten en creatieve workshops voor kinderen in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Hilverenbeek en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts