donderdag 16 augustus 2018

Fitness beek en donk

Lifestyle Center Laarbeek is dé specialist in Fitness, Afslanken en Fysiotherapie. Ervaar zelf de kwaliteit en begeleiding met een gratis proefweek! CXWorx, BodyPump en XCORE Workout; Buitentrainingen: doe mee met een divers aanbod aan trainingen in onze prachtige tuin; 55+ groepslessen: naast .

Bewegen, je kunt er niet jong genoeg mee beginnen! En zeker in onze snelle maatschappij, waar veel met de auto wordt gedaan, weinig tijd en . Sportcentrum Coach in Beek en Donk is gespecialiseerd in Personal Training, Pilates en kracht- en conditietraining. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Lifestyle center Laarbeek BV Fitness Fysio Diëtetiek Lunchr.

Fitness, groepslessen, personal coaching en budo doe je bij sportcentrum Coach in Waalre. Coach onderscheidt zich van andere sportscholen in de regio! Fitnesscentra en sportscholen in Beek en Donk. Vind het fitnesscentrum dat kan voldoen aan jouw persoonlijke sportieve wensen en doelstellingen.


Lifestyle Center Laarbeek, Beek, Netherlands. Fitness bij Lifestyle Center Laarbeek. Fysiotherapie en medische fitness is uitsluitend op afspraak!


Fitness bij Lifestyle Center Laarbeek in Beek en Donk; een beleving op zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts