maandag 27 augustus 2018

Digitale zwembad tester

Interline 501201Navulset voor 501201Digitale Testset 50strips. Scuba Elektronische Zwembad Water Tester. H meter en chloor tester om uw zwembadwater regelmatig te testen.

NĂș digitale ph meter en chloor tester met flinke korting bij uw specialist! PH testen zwembad is belangrijk voor de werking van het chloor. PH meter om de zuurgraad van vloeistof te meten.


Handig voor bijvoorbeeld het aquarium of zwembad.

Met deze handige digitale testset kunt u binnen een aantal seconden de pH, chloor en alkaliteit waarden van uw zwembadwater aflezen. De digitale zwembadwater testset van Interline, de Aqua Check is een super handige tool om je water. Water test strips zijn er in zowel handmatige als in digitale uitvoeringen. Het testen kun je doen met teststrips of met tabletten die je in een beetje zwembadwater . Met een zwembad tester test u op bijvoorbeeld pH, zoutgehalte of chloor.


Koop vandaag nog teststrips (ook voor digitale meter) of meettabletten en kom . Unieke aanbieding: Deze elektronische ph en chloor tester is nu nog voordeliger. Deze zijn op onze site verkrijgbaar artikel in teststrips zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts