woensdag 15 augustus 2018

Tunturi multifunctionele deurtrainer

De Tunturi Multifunctionele Deurtrainer Deluxe is een kozijn deurtrainer. Zonder beschadigingen makkelijk tussen het deurkozijn te plaatsen en na training in 2 . De Tunturi multifunctionele deurtrainer is een multifunctionele deurtrainer.

Te gebruiken als deurrekstok, opdruksteunen, sit-up stang en voor dipping. De Tunturi Multifunctionele Deurtrainer is een kozijn deurtrainer. Zonder beschadigingen makkelijk tussen het deurkozijn te plaatsen . Omschrijving Multifunctionele deurtrainer deluxe.

Zonder beschadigingen makkelijk tussen het kozijn te plaatsen en na training te verwijderen. Tunturi Multifunctionele Deurtrainer Deluxe. De naam geeft het al weg: het enige wat u nodig heeft bij deze kleine allesdoener is een deur en de deurtrainer zelf!


Met de multifunctionele deurtrainer van Tunturi kunt u eenvoudig overal uw fitnessoefeningen doen. Bestel hem makkelijk en snel bij De wit Schijndel. Multifunctionele deurtrainer - Tunturi. Perfect voor het verstevigen van de arm-, rug- en buikspieren.


De deurtrainer kan ingezet worden bij verschillende soorten . Tunturi Multifunctionele Deurtrainer nu € 2√ Gratis geleverd vanaf €√ Laagste Prijsgarantie √ Webshop keurmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts