vrijdag 24 augustus 2018

Xiaomi fit

Fitness and sleep tracker, ADI military-grade sensor. Hier kom ik later op terug, omdat er verschillende versies van de Mi Fit app. De MiBand is van de grote successen voor Xiaomi want als we de.

Het verbinden met de MiBand 1S gaat via de Xiaomi Mi Fit app, deze is te vinden in de . Use Mi Band to set, track, and follow your health and fitness data day and night. Monitor and track your sleep quality. Met de verbeterde Mi Fit app voor de Xiaomi Mi band krijg je nu ook meldingen van Whatsapp, Facebook en nog veel meer apps binnen op je Xiaomi Mi Band!

De Xiaomi Mi Band is water resistant, niet waterproof. Dat betekent dus dat hij alleen tegen spatwater kan. Ik lees echter op veel websites dat . De Xiaomi Mi Band is een digitale stappenteller, die naast stappen nog veel meer bij houdt, zelfs je slaap en verbrande calorieën.


De Xiaomi Mi Band is een bijzonder goedkope fitnesstracker, maar. De Mi Fit-app is niet bijzonder overzichtelijk en het kost wat moeite om . De Xiaomi Mi Band is een ontzettend goedkope wearable, te koop vanaf €15. Apple's Gezondheid-app, of Fit als je een Android telefoon gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts