woensdag 22 augustus 2018

Peutergym hilversum

Op deze pagina kunt u zien wat er gedaan wordt bij. Turnen, gymnastiek, kinderyoga, peutergym, kleutergym, peuteryoga, ouder-kind-yoga en nog veel meer leuke lessen in Hilversum, Bussum, Huizen, Baarn en . Welkom bij HappyGym PeuterGym en KleuterGym 't Gooi.

Omgeving Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Blaricum, Hilversum, Amersfoort, Almere, Weesp en . De lessen vinden in principe plaats in de speelzaal van de Paulusschool (Irisstraat Hilversum). Over ouder- en kindgym, peutergym en kleutergym. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen: wat thuis niet altijd kan of mag, is wél mogelijk .

De stoerste gymlessen voor peuters (1-jaar). Samen met ouders genieten van de stoere, gezellige en leuke . De onderneming Peutergym met Rina is gevestigd op Oude Loosdrechtseweg te HILVERSUM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs. Iedere woensdagochtend organiseren onze buursportcoaches peutergym voor kinderen van 2-jaar in de gymzaal van basisschool de . Veel informatie over Peutergym met Rina, gevestigd in Hilversum en geregistreerd bij de KvK onder nummer 64612244. Drukkerij Brugemann; sinds 19een begrip in Hilversum en ver .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts