vrijdag 17 augustus 2018

Yoga centrum almere

GAIA House of Yoga is een holistische yoga studio waarbij een goede balans tussen lichaam, geest en spirit centraal staat. Professioneel les in: Hatha Yoga, Mindfulness, Meditatie en . Yogalessen in Yoga Centrum Nataraja te Almere.

Groepslessen in individuele lessen op verschillende niveaus. Ganesha Almere is het centrum voor yoga en Ayurveda in Almere. Bel voor meer informatie: 7367! Integrale Yoga voor Volwassenen , Jongeren, Beginners en Gevorderden, Zwangerschapsyoga, Peuter- en Kinderyoga, Flow Yoga, Beginnerscursus Yoga, .

Minder stress en een betere conditie? Onze yoga lessen in Almere brengen uw lichaam en geest in complete harmonie. Welkom op de website van Yogahuis Almere. In de wijk de Meenten in Almere-Haven vind je onze sfeervolle yogastudio.


Je kunt bij het Yogahuis terecht voor . Wie Yoga beoefent, ervaart al gauw dat de houdingen lichaam en geest beïnvloeden. De houdingen vergroten de souplesse van het hele lichaam. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Almere Yoga- en Ontspanningscentrum in Almere vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts