maandag 13 augustus 2018

Welke nas voor thuis

Met een NAS krijg je heel veel opslagruimte en functionaliteit en bepaal je ook nog eens helemaal zelf wat daarmee gebeurt. Smartphones en tablets nemen de plaats van de pc in het thuisnetwerk over. Deze ontwikkeling maakt een NAS alleen maar belangrijker.

Met een NAS (Network Attached Storage) kun je vanaf alle computers, laptops, mediaspelers, tablets en andere apparaten in het netwerk of via internet bij je . De NAS beslist dan op basis van het aantal schijven welke. De packages zijn gelijk verdeeld tussen zakelijk en thuisgebruik, in de laatste . Zoekt u een apparaat dat als spil moet dienen in uw thuiskantoor, dan worden de duurste apparaten interessant.

Ik ben sinds afgelopen weekend op zoek naar een NAS en mijn keuze is gevallen op Synology vanwege voornamelijk aanbeveling van familie . Een netwerkopslagapparaat voor thuis. Maar welke NAS server moet ik kopen die aan mijn behoeften voldoet? Vind de beste NAS'en van 20aan de hand van onze testen en reviews. Vergelijk prijzen + voorraad van alle webwinkels en vind de beste deal.


Op zoek naar de perfecte Synology NAS? Vul hieronder gewoon in wat u nodig heeft en deze tool adviseert u de meest geschikte NAS-server.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts