vrijdag 26 oktober 2018

Betaalbaar sporten leidsche rijn

In de wijk Terwijde was ooit een kerk gepland aan de Fletcher Hendersonstraat. Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht. In de Verlengde Hoogravenseweg was de witte stadsboerderij altijd al een blikvanger.

Nu, vele jaren later, wordt er gedanst waar ooit een koeienstal stond. Het breedste aanbod aan groepslessen van Nederland; Meer dan 4lessen per week. Geen wachtlijsten, u kunt altijd een les volgen.


De sportlocatie aan de Laurens Reaalstraat is verhuisd naar een gloednieuw gebouw in.

De look and feel is in de stijl van locatie Oudwijk en Leidsche Rijn. Newstyle biedt verschillende Small Group Trainingen. De lessen vinden plaats in kleine groepen onder begeleiding van een instructeur.


Midden in De Meern is onze super doelmatig ingerichte nieuwe locatie verschenen. Mooi gelegen in het groen en even mooi ingericht en met voldoende . Betaalbaarsporten Wellness HealthClub Newstyle Leidsche Rijn is gelegen in de wijk Terwijde aan de Fletcher Hendersonstraat 47. Tags: betaalbaarsporten leidsche rijn, betaalbaarsporten leidscherijn,.


Leidsche Rijn en omstreken moet u bij Wellness Healthclub Newstyle zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts