donderdag 25 oktober 2018

Kickboxen capelle aan den ijssel

Fightclub-Rotterdam is op oktober 20gestart met wekelijkse kickboks lessen in Capelle aan den IJssel voor kinderen van zes tot en met . Kickboksen in Capelle aan den IJssel doe je bij Sportcentrum Rivium. De ervaren instructeurs begeleiden jou op de best mogelijke manier.

Fightclub Rotterdam is een snel groeiende sportschool op het gebied van kickboksen in Capelle aan den IJssel waar een ieder van harte . Je vindt ons hier: Sportcentrum Eagle Gym. Voor Personal Training in Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan den Ijssel, Schiedam, Delft, Den Haag e. Fitness, Kickboksen, Boksen, Street MMA, .

Gravenweg 26 29BJ, Nieuwerkerk aan den aan IJssel . Proefles Thaiboksen, Educatusstraat 10.

De Personal Trainer voor Fitness Vechtsporten: kickboksen, boksen, pencak silat. Sterker Strakker betaalbare Personal Training in Capelle aan den ijssel, . Onze winkel is gevestigd in Capelle aan den IJssel, vlakbij afslag Rotterdam Centrum. U kunt bij ons voor de deur parkeren met de auto, dit is helemaal gratis!


Kickboksen is de populairste vechtsport in Nederland. Bij kickboksen mogen handen en benen gebruikt worden. Een luisterend oor; Kickboksen; Boksen; Yoga. Venkelbaan 3 29KE Capelle aan den IJssel (dichtbij de Hoofdweg) . Sportcentrum Eagle Gym, Capelle aan den IJssel.


Breakdance, Zelfverdediging, Karate, Kickboksen en Karate voor kinderen met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts