woensdag 31 oktober 2018

Bonte wever zwemles

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Watergewenning is ter voorbereiding op de zwemlessen voor het A-diploma.

Hotel, Events, Bedrijfsfeesten, Vergaderen, Fitness, Zwemparadijs, Bowling, Restaurants. Fitness: Let's get Personal, Bekijk hier. Als klant van de ASKA kunt u dan ook korting krijgen op fitness voor uzelf en op zwemles voor uw kind bij De Bonte Wever in Assen.


Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar leuke voordeelacties.

Als klant van de ASKA krijgt u korting bij de Bonte Wever voor zwemlessen en fitness!

We bieden zwemlessen aan op verschillende niveaus en voor ieders interesse. De Watervrienden Assen in De Bonte Wever. Lees reviews van Zwembad De Bonte Wever Assen Assen Drenthe Nederland. Hier vind je alle ins outs over zwemles en zwemdiploma A, zwemdiploma B en zwemdiploma C van het Zwem-ABC.


De Bonte Wever biedt klanten en medewerkers van de ASKA aan om gebruik te maken van gereduceerde groepstarieven voor zwemlessen. Zwemlessen in De Bonte Wever Leren zwemmen is een belangrijke gebeurtenis voor ieder kin vanaf het moment van de inschrijving tot het behalen van het . De Bonte Wever in Assen heeft de Licentie Zwem-ABC ontvangen. Vanaf september 20kunnen zwemlesaanbieders de overstap . In een zwembad kunt u voor uw plezier zwemmen of zwemlessen volgen voor een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts