dinsdag 6 augustus 2019

Spiritueel centrum nederland

Welkom bij Stichting Spiritueel Centrum Nederland. Ben je op zoek naar een Spiritueel Werker bij jou in de buurt? Klik op één van de provincies op de kaart.

Spiritueel Werkers die aangesloten zijn bij Stichting Spiritueel Centrum Nederlan mogen berichten plaatsten op deze pagina en in onze groep . De website van Spiritueel Centrum Nederland is HET antwoord voor deze zoektocht. Per provincie, per plaats en per categorie is er een overzicht van spiritueel . Spiritueel Centrum Nederland een landelijk initiatief van medium Monique.

Spiritueel Werkers met elkaar te verbinden. Spiritueel Centrum Nederland: Eindejaarsfeest “Liefde voor Liedjes” met Monique Vork. Naast het zingen van liedjes uit haar voorstellingen . HOUT – Spiritueel Centrum Nederland houdt zaterdag en zondag november voor de zesde keer een beurs in het gebouw van Stad . In samenwerking met 'Spiritueel Centrum Nederland' in Almere zal Robbert van den Broeke op februari een lezing geven in het prachtige . Veel informatie over Stichting Spiritueel Centrum Nederlan gevestigd in Wijchen en geregistreerd bij de KvK onder nummer 41082294. Stichting) Spiritueel Centrum Nederland zet zich in voor iedereen in Nederland die met paranormale, spirituele of intuïtieve onderwerpen werkt. Spiritueel Centrum Aurora voor spiritualiteit, spirituele opleidingen en.


CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland).

Stichting Spiritueel Centrum Nederland is een gevolg van de vraag onder spiritueel werkers om met elkaar te VERBINDEN en bijeenkomsten . Bekijk dit filmpje voor de route naar Spiritueel Centrum Flevoland! Onze locatie bij Stad Natuur op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Centrum Lumos is gericht op bewustwording en heling. In deze tijd worden wij als mens steeds meer. Lumos is locatie van Spiritueel Centrum Nederland.


Het Spiritueel Centrum Uitgeest; voor Reiki cursussen, Meditatie cursussen, Engelen. Spiritueel Centrum Nederland : Stichting Spiritueel Centrum Nederland zet zich in voor iedereen in Nederland die met paranormale, spirituele of intuïtieve . Stichting Spiritueel Centrum Nederland zet zich in voor iedereen in Nederland die met paranormale, spirituele of intuïtieve onderwerpen werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts